*Alle lampen worden gratis bezorgd.

*Onze pakketverzendingen worden verzorgd door PostNL.

De kosten variëren van €5 tot €30 afhankelijk van de grootte en het gewicht van de pakketten.

Risicopakketten waaronder pakketten met bijvoorbeeld een glasplaat versturen wij aangetekend.(Zonder extra kosten)

Wij versturen uw pakket binnen 3 tot 5 werkdagen.

*De bezorging van grote meubels en enkele zware lampen word verzorgd door een extern transportbedrijf. Het transportbedrijf levert enkel op de gehele dag af en niet op dagdelen of specifieke tijden. Wij nemen contact met u op na uw bestelling om een afspraak te maken voor de voor u beste bezorgdatum. Het transport bedrijf komt elke zaterdag bij ons de producten ophalen en levert deze de week erna af. Als er vrijdag laat in de middag of zaterdag een order word geplaatst, kan deze niet meer die week erna geleverd worden, dat word dan de week erna. De producten worden bij u geleverd op een pallet tot aan de voordeur en alleen op de begaande vloer.

De kosten bedragen €45,- per product, als een product toch te zwaar of te groot is voor een enkele collie dan bedragen de kosten €80,-

 

*Als u de producten liever geleverd wilt hebben door een meubelkoerier, die op uw gewenste datum en tijdstip levert, dan kunt u contact met ons opnemen.

De bezorgkosten van de meubelkoerier worden berekend aan de hand van de aantal kilometers van ons adres te Kedichem en het gewenste afleveradres.Onze meubelkoerier bezorgd tot aan de deur, als u eventueel toch hulp nodig heeft om het meubelstuk naar binnen te vervoeren is dat geen probleem, enkel is dat dan op uw eigen risico.

 

 

© 2013 - 2019 Twindustrial | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel